Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter från skidsektionen"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter från skidsektionen


Vasaloppsresan, mat och logi 

2021-05-01

Hej skidkamrater

Med tanke på de nya förutsättningarna som gäller boendet uppe i Mångsbodarna till kommande Vasalopp, så kommer vi att skapa ett belöningssystem som berättigar er som vill hänga med på resa, mat och logi till Mångsbodarna under Vasaloppet (likadant som vi gjort tidigare), det nya är att vi bara har ca: 27 sängplatser nu mot tidigareca: 40 platser.

Det nya systemet som vi nu kommer att jobba efter, är att de som ställer upp och hjälper till på b.l.a. skötsel av våran anläggning är engagerad i någon av våra styrelser eller hjälper till vid våra danskvällar, vi kommer att poängsätta de olika uppdragen, de 27 personer med den högsta poängen kommer vi att erbjuda boendepacket.

Poängberäkningen kommer att se ut så här.

Personer med "fasta" uppdrag som snickare, elektrier, hjälper till med våran hemsida, är engagerad i någon av våra styrelser är direktkvalifiserade.

Hjälper till på ex. Fixardagar, reparationer       =3 poäng

Hjälper till på danskvällarna                              =2 poäng

Hjälper till med städning inför danserna           =1 poäng

Personer som bor mer än 10 mil från Broby     =2 poäng

Varför gör vi nu detta, jo det finns ingen som tar på sig att handplocka ut de personer som skall få bo och resa som vi gjort tidigare, nu får alla själva bestämma hur de vill göra.

P.s. Vi har frågat folk uppe i Mångsbodarna om dom vet någon som har ett hus där uppe som går att värma upp och som vi kan hyra. Ser inte så bra ut just nu men vi hoppas att någon hör av sig.

Mvh Styrelsen Broby GoIF:s Skidsektion

(2021-03-15 13:36)
Här kommer resultatet från KM-tävlingen 2021-02-06
 

 

 

 

GPS koordinater till Broby Festplats:
Latitud: 58°54'25.89"N
Longitud:  16°27'45.60"O
 

Postadress:
Broby GoIF
Broby Grindstugan, Broby Grindstugan
64297 Bettna

Kontakt:
Tel: 015030091
E-post: info@brobygoif.se

Se all info